Greenfield Consulting
Property Hírportál GreenField Consulting
  • Ingatlanpiaci hírek
Lendületben az ORCO Csoport Vörösmarty téri beruházása
2010-10-27
Lendületben az ORCO Csoport Vörösmarty téri beruházása

Egy éves felújítási munkálatok után a Váci1 épülete elérte a szerkezetkész állapotot. A projekt marketingkommunikációs feladatait a GreenField Consulting végzi.

A vállalat szervezésében, október 19-én tartották az épülő üzletházban a bokrétaavató ünnepséget. A rendezvényen az Orco csoport többségi tulajdonosa, és teljes vezetősége, potenciális és meglévő bérlők, a magyarországi ingatlan szektor prominens képviselői és a hazai, illetve nemzetközi sajtó emberei – több mint 30 fős létszámmal – tették tiszteletüket.

A ”Magyarország legszebb üzletháza” névhez méltó, kreatív ötletekkel színesített ünnepségen beszédet mondott Jean-Francois Ott, az ORCO nemzetközi vállalat vezetője, Kalapács Kornél, a Magyarországi igazgató és Rogán Antal polgármester. Az ünnepség után az ORCO vállalatcsoport VIP vendégeit meghívta saját tulajdonú Párisi Nagyáruház épületébe. A GreenField Consulting az esti rendezvényen is kitett magáért; a házigazda a gyönyörű környezetben, kiváló ételekkel és italokkal, a nemzetközileg is keresett hazai divattervezők munkáit felvonultató divatbemutatóval és Harcsa Veronika jazz díva koncertjével várta az ideérkezőknek.

Az ORCO csoport megbízott marketing-kommunikációs partnereként vállalatunk végezte a rendezvényekkel és kommunikációval kapcsolatos feladatokat. Az ORCO magyarországi vezetője, Kalapács Kornél név szerint is köszönetét fejezte ki ügynökségünknek a projekt sikeréhez való hozzájárulásért. A GreenField Consulting 2009-ben nyerte el a Váci1 projekt marketing-kommunikációs pályázatát. Azóta szoros együttműködésben, sikerrel alakítjuk a projekt kommunikációs lépéseit.
Magyarország legszebb üzletháza valódi újdonság, nem csak szépségével és egyediségével, hanem kommunikációjában is markánsan megkülönbözteti magát a többi bevásárlóközponttól.

Greenfield Consulting - 1124 Budapest, Hegyalja út 154. Telefon: +36 1 3150996 Fax: +36 1 3150996 info@greenfieldconsulting.hu